Maqedonia voton Ligjin për Gjuhën Shqipe

Maqedonia voton Ligjin për Gjuhën Shqipe

Kuvendi i Maqedonisë ka miratuar Ligjin për përdorimin e gjuhëve me 69 vota pro. Kundër dhe përmbajtur nuk kanë votuar asnjë deputetë, raporton SHENJA. Propozim ligji për gjuhët përmban 25 nene. Deputetë e VMRO-DPMNE-së nuk morën pjesë në votim.  

Berati mes 10 vendeve me energji pozitive shpirterore
Studime gjermane: Gjuha shqipe 15 shekuj më e vjetër se gjermanishtja
Shqipëri të madhe, Serbi të madhe dhe Kroaci të madhe për paqe në Ballkan

Kuvendi i Maqedonisë ka miratuar Ligjin për përdorimin e gjuhëve me 69 vota pro. Kundër dhe përmbajtur nuk kanë votuar asnjë deputetë, raporton SHENJA.

Propozim ligji për gjuhët përmban 25 nene. Deputetë e VMRO-DPMNE-së nuk morën pjesë në votim.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0