SKANDALOZE:Në vend të mësimit, dekorojnë shkollën për Krishtlindje

SKANDALOZE:Në vend të mësimit, dekorojnë shkollën për Krishtlindje

Nxënësit dhe mësimdhënësit e shkollës “Shaban Jashari” në Skenderaj kanë marrë një aksion. Pavarësisht që mbi 95% të qytetarëve të Kosovës janë të besimit Islam.  

Mediat britanike jehonë kriminalitetit shqiptar: 50 banditë shqiptarë arrestohen çdo javë
Mbijetesa e tregtarit kuksjan në Prizren
Ambasadori Murati: Rezultati i Lëvizjes BESA tregon se elektorati është i pakënaqur nga partitë e vjetra

Nxënësit dhe mësimdhënësit e shkollës “Shaban Jashari” në Skenderaj kanë marrë një aksion.

Pavarësisht që mbi 95% të qytetarëve të Kosovës janë të besimit Islam.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0