Skandaloze: Prindërit detyrohen të blejnë dhurata Krishtlindje që t’u shpërndahen në shkollë

Skandaloze: Prindërit detyrohen të blejnë dhurata Krishtlindje që t’u shpërndahen në shkollë

Krishtlindjet dhe Viti i ri, tashmë kanë nisur të prekin edhe ekonominë familjare të myslimanëve të varfër kosovar. Dy festa të imponuara mediave tash

Rufki Suma synon të rizgjidhet kryetar pa bërë tubime elektorale /Video/
Partitë politike premtuan ‘përralla’, humbin besimin
O’Connell: Kurrë nuk do të votoja për një parti e cila ka përkrahur kriminelët

Krishtlindjet dhe Viti i ri, tashmë kanë nisur të prekin edhe ekonominë familjare të myslimanëve të varfër kosovar. Dy festa të imponuara mediave tashmë kanë ‘urinuar’ sekularitetin e shtetit të Kosovës dhe kanë depërtuar në çdo shkollë.

Mësohet se mësues nga shkolla të ndryshme të Prishtinës i kanë detyruar prindërit të paguajnë apo blejnë dhurata për fëmijët e tyre e ato të shpërndahen nga korrilët që do të vishen si ‘Babadimri’.

Deri më tani për këto fenomene krishtere në shkollat e shumicës myslimane ka pasur reagime vetëm nga komuniteti virtual por jo edhe reagime direkte të ndonjë mekanizmi.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0