Amerika po e përdorë territorin e Kosovës për të udhëtuar në  Galaksi

Amerika po e përdorë territorin e Kosovës për të udhëtuar në Galaksi

Kosova ka nevojë për amerikanët që të ndërtojnë një bazë të madhe për shkak të fushës më të fortë magnetike – “Porta e Yllit”, e vendosur në atë zonë.

Të rrallë janë ata që i gjejnë 10 dallime në këtë fotografi!
Lyp për të blerë ilaçet e djalit,historia prekëse e 18 vjeçares me 3 fëmijë
E parkoi makinën në vend të gabuar – kryetari ia shkatërron me tank /Video/

Kosova ka nevojë për amerikanët që të ndërtojnë një bazë të madhe për shkak të fushës më të fortë magnetike – “Porta e Yllit”, e vendosur në atë zonë.

 Sipas të gjitha gjasave, shpërbërja e Jugosllavisë ishte për shkak të Kosovës. Është më e lehtë ta çosh Kosovën në një Serbi të vogël sesa në një Jugosllavi të madhe, e cila ishte forca më e madhe ushtarake në Ballkan.

Me qëllim të shpjegimit të pretendimit në titull, unë do t’ju duhet t’ju drejtoj nëpër degë të ndryshme të shkencës. Unë kurrë nuk kam bërë politikanë. Fusha ime e interesit është Bibla. Kërkon njohuri për kulturat e lashta, astronomi, fizikë, filozofi etj, thotë Slavica Setina.

Duke ditur të gjitha këto, unë thjesht shqiptoja një përgjigje për problemin e Kosovës. Pse Amerika dëshiron Kosovën? Pse Kosova do të jetë baza më e madhe e SHBA’së në botë? Kuptova se politika dhe sjellja imperialiste e fuqisë së madhe nuk është më në diskutim, raporton “Vestinet”.

Duke studiuar historinë e perandorive të ndryshme të mëdha nga Sumera dhe Egjipti, përmes Hiks, Asirisë, Haldeja, Persisë, Aleksandrit të Maqedonisë, Romës, Genghis Khan, Turqisë, Napoleonit, Rusisë, Hitlerit etj. Këtë herë ky territor është vetëm një pikë në hartën e botës.

Ajo më preku thelbin e interesit amerikan në Kosovë, i cili hyri në fushën time të interesit dhe jo në politikë – planetin Tokë.

Çfarë ka rëndësi jetike për Kosovën në Kosovë? Kam biseduar me intelektualët tanë dhe kam marrë përgjigjet e mëposhtme: Kosova është një mjedis ekologjik!

Kosova ka një rrafshinë dhe kodra, që favorizon ndërtimin e një baze të madhe ushtarake!

Në Amerikë ekziston një lobi i madh shqiptar, i cili ka investuar një kapital të madh në mënyrë që të marrë minoritetin kombëtar shqiptar në shtetin e tyre! Kosova është një pikë strategjike ideale nga e cila amerikanët mund të kontrollojnë të gjithë Evropën! Ka shumë miniera në Kosovë!

Përgjigjet nuk ishin bindëse. Ta themi thjesht, ata janë të pakuptimtë. Për shkak të ekologjisë, lufta e tretë botërore nuk është shkaktuar. Amerika ka kaq shumë kodra, fusha dhe shkretëtira për një bazë.

Cila është pasuria rudimentare në këtë hapësirë ​​të vogël, për të cilën të gjitha fuqitë e botës po nxiten? Duhet të ketë një interes shumë më të madh.

Është e qartë për të gjithë se Kosova nuk është shtet shqiptar por një territor amerikan në territorin e Serbisë. Mos harroni se në epokën e Nikola Teslas, telefonia celulare ishte një trillim shkencor. Për ne, sot është e përditshme.

Në vitin e kaluar, shpesh në programe televizive të ndryshme, ne mund të shikojmë ngrohjen globale të planetit tonë dhe pasojat e tij.

U organizua një grumbullim i madh i të gjitha vendeve në mbarë botën për mbrojtjen e Tokës sonë dhe reduktimin e dioksidit të karbonit në atmosferë. Amerikanët refuzuan të nënshkruajnë këtë kartëRaporton “Periskopi”,transmeton GazetaRilindja.net

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0