Jakup Asipi – Lexo

Jakup Asipi – Lexo

 

Nata e Kadrit – Sabri ef. Bajgora
Halil Avdulli – Fetaria e zbrazet
Dashuria për Jezusin mund të ndërtojë mirëkuptim mes të Krishterëve dhe Myslimanëve

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: