Me çfarë merren myslimanët, falë fitnes vehabiste?

Palestina u pushtua
Libani = po Shkatërrohet
Afganistani = Shkatërrua
Iraku = Shkatërrua
Pakistani = Shkatërrua
Libia = Shkatërrua
Somalia = Shkatërrua
Siria = Shkatërrua
Jemeni = Shkatërrua
Egjipti = në prag të shkatërrimit
Katari = Gati për t’u shkatërruar

Numri i muslimanëve të vrarë në 20 vitet e fundit = Më shumë se 4 milionë

Numri i Refugjatëve Muslimanë = 59.9 milion
Numri i analfabetëve në botën muslimane = 43 për qind nga totali 2 miliardësh

Numri i njerëzve që jetojnë në kufi të varfërisë = 60 për qind

Me shkatërrimin e tyre, miliona ëndrra të shkatërruara, miliona jetë u shkatërruan dhe miliona humbën vullnetin për të jetuar.

Dhe debatet mes xhemateve muslimane

Martesa me shumë se një grua…

A duhet të shikohet hëna ose a t’i besojmë sistemit kalendarik ?

A mund të lejohen jomuslimanët të vizitojnë xhamitë?

A mund t’u jepet kopje te Kur’anit jomuslimanëve?

A mund të vizitojë një femër me menstruacione një xhami dhe të ulet brenda xhamisë?

Sa hurma duhet të hani gjatë iftarit, sipas sunetit ?

A mund të fali 8 rekate tarawih apo 20 ?

Si të deklaroj këdo që nuk pajtohet me interpretimin tim të Islamit të devijuar/qafir..

Cili është statusi i atyre që nuk dinë të recitojnë Kuranin me texhvid të duhur..

 

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *