Ja çfarë bën ky zyrtar i shtetit të Kosovës i cili krenohet me shtetin e Izraelit

Ky zyrtar i shtetit të Kosovës i cili reklamon flamujt dhe krenohet me shtetin e Izraelit u kërkon familjeve nga 100 mij euro ryshfet për të mbyllur rastet korruptive!

Për të mbyllur një hetim, Rrahim Hashimi, sekser i Policisë së Kosovës, ka kërkuar ryshfet 100 mijë euro nga familjarë të zyrtarëve të akuzuar të Qendrës për Avokim dhe Diplomaci, raporton KTV.

Familjarët e tyre nuk e kishin qëllimin që të mbyllnin rastin, por të mblidhnin argumente se Policia e Kosovës i ka shantazhuar vazhdimisht.

‘Koha Ditore’ posedon video-incizime, ku Rrahim Hashimi shihet duke marrë paratë nga familjarët. Ky incizim është bërë në një zyrë në hotelin ‘Grand’, më 7 dhjetor të vitit të kaluar, kur Rrahim Hashimi kishte pritur dy familjarë të dy drejtuesve të organizatës. Gjatë kohës që po numëronte të hollat e telefonon një zyrtar i lartë policisë të cilin e ka të regjistruar me shkronjën E, dhe me të cilin ishin dakorduar të takoheshin pas 15 minutave. Për këtë rast të ndikimit në sistemin e drejtësisë, po hetohet vetëm Rrahim Hashimi.

KTV-ja ka provuar të marrë një qëndrim nga drejtuesit e QAD-it, mirëpo gjatë ditës kanë qenë të pakontaktueshëm.

Ndërkaq, gazeta ‘Koha Ditore’ posedon disa dëshmi ku përmendën edhe zyrtarë të tjerë të sistemit të drejtësisë e që do të publikohen në vazhdimësi.

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *