Shkencëtarët: Yjet po na dërgojnë mesazhe

Shkencëtarët: Yjet po na dërgojnë mesazhe

Pretendimet e jashtëzakonshme, kërkojnë dëshmi të jashtëzakonshme dhe duket se ekspertët përfundimisht kanë zbuluar gjallesa të përparuara në univers,

The CFPB Will Get Slamed in GOP Debate Commercial
Kokëfortësia dhe pozitiviteti ju ndihmojnë të jetoni më gjatë
Alarmante: Tërmetet po hapin portën e ferrit

Pretendimet e jashtëzakonshme, kërkojnë dëshmi të jashtëzakonshme dhe duket se ekspertët përfundimisht kanë zbuluar gjallesa të përparuara në univers, jashtë Toke, pra.

Një studim i ri ndikon praninë e sinjaleve anomale në 234 nga gjithsej 2.5 milionë yje, të cilët janë vëzhguar gjatë një studimi të universit. Shkencëtarët kanë ndeshur sinjale me origjinë nga yje të caktuara, për të cilat mendojnë se mund t’iu atribuohen civilizimeve të përparuara aliene, të përhapura gjithandej gjithësisë.

Këto sinjale mund të jenë tentim i atyre civilizimeve që të vijnë në kontakt me civilizime të tjera.

Mu atë që tentojmë ta bëjmë edhe ne, apo jo? Por, ka edhe shkencëtarë të tjerët, të cilët janë më skeptikë dhe të cilët thonë se duhet pritur ende, para se të mund të thuhet me siguri se sinjalet e tilla vijnë nga krijesa inteligjente.

Presidenti Nishani mban një ligjëratë në “Oxford Union” mbi rolin dhe kontributin e shqiptarëve në Ballkanin Perëndimor për paqen, sigurinë dhe pajtimin si dhe mbi integrimin në Bashkimin Evropian.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: