Sa është e rëndësishme feja te të rinjtë? /Video/

Sa është e rëndësishme feja te të rinjtë? /Video/

Një numër i të rinjve në Kosovë e vlerësojnë fenë si të rëndësishme në jetën e tyre dhe e pranojnë përkatësinë e tyre fetare. Feja, thonë të rinjtë, ka një rol në shoqërinë e Kosovës, e cila vlerësohet të jetë me mbi 90 për qind të përkatësisë fetare islame.  

Zvicër: Plaku 80 vjeçar pranon Islamin sepse një i ri Shqipëtar e mbikëqyrte atë
U zhvillua konferenca e 6-të vjetore e imamëve të Shkodrës
Shtohet interesimi për mësim në Medrese ne Maqedoni

Një numër i të rinjve në Kosovë e vlerësojnë fenë si të rëndësishme në jetën e tyre dhe e pranojnë përkatësinë e tyre fetare. Feja, thonë të rinjtë, ka një rol në shoqërinë e Kosovës, e cila vlerësohet të jetë me mbi 90 për qind të përkatësisë fetare islame.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: