Medreseja Alauddin zhvillon aktivitet nga shkencat ekzakte “Science Tralellers”/Video/

Medreseja Alauddin zhvillon aktivitet nga shkencat ekzakte “Science Tralellers”/Video/

Sot në ambientin e Medresesë së Mesme Alauddin u zhvillua orkshopi (punëtoria) nga fushat e shkencave ekzakte sii Kimisë, Fizikës, Matematikës, Biologjisë, etj. Kjo ngjarje u zhvillua në bashkëpunim me një medreseja nga Turqia nën përkrahje të Ministrisë së Arsimit, Amabasadës Turke dhe TIKA-së./ekuilibër/  

If you wanted to get rich, how would you do it?
Në Filipine miratohet Dita Kombëtare e Hixhabit
Arabia Saudite do të rrisë kontingjentin për Haxh dhe Umre

Sot në ambientin e Medresesë së Mesme Alauddin u zhvillua orkshopi (punëtoria) nga fushat e shkencave ekzakte sii Kimisë, Fizikës, Matematikës, Biologjisë, etj.

Kjo ngjarje u zhvillua në bashkëpunim me një medreseja nga Turqia nën përkrahje të Ministrisë së Arsimit, Amabasadës Turke dhe TIKA-së./ekuilibër/

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0