NASA trondit njerëzimin me këtë lajm: Ja çfarë do i ndodhë Tokës sonte dhe nesër

NASA trondit njerëzimin me këtë lajm: Ja çfarë do i ndodhë Tokës sonte dhe nesër

Fenomeni që shkakton edhe dritat veriore shumëngjyrëshe mund të sjellë një rrezik të madh për planetin tonë. Observatori për Dinamika Diellore

“Big Bang” mund ta godasë Tokën në çdo çast
You don’t have to know physics to be a good pitcher.
Eksperimenti i NASA-s: Në Mars mund të rriten patate

Fenomeni që shkakton edhe dritat veriore shumëngjyrëshe mund të sjellë një rrezik të madh për planetin tonë.

Observatori për Dinamika Diellore i NASA zbuloi në atmosferën e diellit një vrimë të madhe e cila e ka drejtimin ngaToka dhe mund të shkaktojë stuhi diellore.

Stuhitë do të ndodhin 2 ditët në vazhdim dhe do sjellin edhe mungesë rryme elektrike. Këto vrima hapen herë pas here dhe lejojnë daljen e erërave diellore.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: