Majmuni dhe njeriu gjenetikisht janë shumë të largët

Shumë vëmendje është përqendruar në studimin e shumëllojshmërisë së gjenomit të njeriut, dhe që të kuptohet kjo, shkencëtarët kanë nevojë për të matur diversitetin gjenetik njeriut dhe të atyre që mashtruesit e evolucuionit i llogarisnin si të afërm të njeriut, majmunëve.

Shkencëtarët në Institut de Biologia Evolutiva në Spanjë, gjatë një studimi, zbuluan se ngjashmëritë gjenetike midis njerëzve dhe shimpanzeve, tek të gjitha llojet e shimpanzeve janë krejt të ndryshme.

Ky është fakt i thjeshtë për fanatikët e “shkencës së manipuluar”.

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *