Kim Jong-u i partisë së ‘Drejtësisë’ që i bënë të ikin një nga një figurat e çmuara të PD-së

Partia e Drejtësisë ka lëshuar një komunikatë me të cilën i gëzohet largimit të shkrimtarit Avni Tafili një prej intelektualëve më të shquar në Partinë e Drejtësisë. Si rezultat të  diktatit publik nga kreu i kësaj partie Ferid Agani i cili gëzon përkrahjen e plotë të pushtetit gjegjësisht klanit të PDK-së,nga kjo parti kanë derivuar edhe 5 parti  dhe nisma tjera duke e përçarë kështu elektoratin prej 2%.

Edhe pas  sa kohe nuk është gjuajtur me vezë apo ndonjë protestë më e hapur për diktatorin gjakovar Ferid Agani.

Kjo është deklarata skandaloze e Partisë së Drejtësisë krahut që drejtohet nga Ferid Agani.

Partia e Drejtësisë e vlerëson të pritur largimin e Avni Tafilit nga PD-ja duke pas parasysh konfuzionin politik dhe paqëndrueshmërinë e tij karshi vlerave programore të programit politik të PD-së.

PD-ja pret, që edhe të tjerët me mentalitet të ngjashëm të papranueshëm politik, të cilët në mënyrën më të rëndë e shkelën statutin e partisë, ta marrin rrugën e tyre jashtë Partisë së Drejtësisë.

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *