Myslimanët britanik mbledhin fonde për viktimat e terrorit në Londër

Myslimanët britanik mbledhin fonde për viktimat e terrorit në Londër

Myslimanët në Britani kanë mbledhur donacione për viktimat e sulmit terrorist në Londër. Rreth 20 mijë paund janë mbledhur brenda një dite. “The Musl

Këngëtarja e njohur martohet në xhami me rite Islame /Foto/
Vandam: Nëse dëshironi të hani shëndetshëm, ndjekeni shembullin e profetit Muhamed
Emocionale, këngëtarja amerikane këndon suren El-Fatiha

Myslimanët në Britani kanë mbledhur donacione për viktimat e sulmit terrorist në Londër. Rreth 20 mijë paund janë mbledhur brenda një dite.
“The Muslim Unite” ka nisur fushatën, ndërsa ka shprehur shqetësimin për rritjen e islamofobisë ndaj komunitetit mysliman pas sulmit mizor në Westminster.

“Unë jam i shqetësuar se urrejtja do të ndajë shoqërinë më tej. Por, kjo pikërisht ajo që ekstremistët do të donin të bënin dhe synimi janë vendet ku ka bashkëjetesë”, tha Muddassar Ahmed, eksperti i komunikimit nga Stratfordi i Londres Lindore.

Një deklaratë nga organizatorët thuhet se “Komuniteti mysliman britanik qëndron me të gjithë britanikët dhe londinezët gjatë këtyre kohëve të vështira dhe paraqet mbështetjen e tyre për mbledhjen e fondeve për të ndihmuar për nevoja të menjëhershme për familjet e viktimave”.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: