QKUK në Prishtinë shndërrohet në Qendër për Konvertim në Krishterizëm

QKUK në Prishtinë shndërrohet në Qendër për Konvertim në Krishterizëm

Kjo dhoma e femijeve ne QKUK ne repartin e pediatrise. Aty gjate dites qendrojne misionar katolik ku shetisin neper dhoma duke shperndar embelsira dhe duke iu kerkuar prinderve leje qe ata ta lusin Krishin per sherimin e femijeve te tyre.  

​Qytetarët protestojnë sërish të martën
Sadri Ramabaja i VV-së dhe Lajmi.net i PDK-së mund të përballen me gjyqë për shpifje ndaj FOCIC
Rruga që çon për në Shtëpinë e Bardhë kësaj radhe nuk kaloi nëpërmjet donacioneve

Kjo dhoma e femijeve ne QKUK ne repartin e pediatrise. Aty gjate dites qendrojne misionar katolik ku shetisin neper dhoma duke shperndar embelsira dhe duke iu kerkuar prinderve leje qe ata ta lusin Krishin per sherimin e femijeve te tyre.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: