Avdush Krosa – Andërr du me t’pa

Avdush Krosa – Andërr du me t’pa

 

Dita që ulë dhe ngrit / Hoxhë Enis Cakaj
Dimri – Kopshti i ibadetit
Sami Yusuf – Silent Words /Ilahi për Sirinë/

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: