Ja cilat janë 10 shkollat e mesme më të mira në Kosovë

Vlerësimi për top 10 shkollat e mesme më të mira në Kosovë është bërë në bazë të suksesit të përgjithshëm të shkollave, suksesit të tyre në garat në mes shkollave tjera dhe kualitetit të mësim dhënies dhe mësim nxënies

Rëndësi i është kushtuar edhe vijueshmërisë së nxënësve dhe dicplines gjegjësisht kulturës së përgjithshme të nxënësve.

Lista e 10 shkollave më të mira në Kosovë është si vijon :

Gjimnazi i përgjithshëm – Medreseja e Mesme ‘Alaud-din’ – Prishtinë
Kolegji ‘Mehmet Akif Erisoj’ – Prishtinë, Lipjan
AmericanSchoolof Kosova – Prishtinë
Gjimnazi ‘Kuvendi i Arbrit’ – Ferizaj
Gjimnazi ‘Eqrem Qabej’ – Vushtrri
Gjimnazi ‘Frang Bardhi’ – Mitrovicë
Shkolla e mesme e mjekësisë ‘Ali Sokoli’ – Prishtinë
Gjimnazi ‘Bedri Pejani’ – Pejë
Gjimnazi ‘Gjon Buzuku’ – Prizren
Gjimnazi ‘Hajdar Dushi’ – Gjakovë

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *