Bëhet Përurimi i xhamisë në fshatin Drenovc të Malishevës

Bëhet Përurimi i xhamisë në fshatin Drenovc të Malishevës

 

Vandam: Nëse dëshironi të hani shëndetshëm, ndjekeni shembullin e profetit Muhamed
Dita e Hixhabit: 5 shamimbajtëset e para në Shqipërinë e pas ’90-ës dhe rrëfimet e tyre
Në Turqi filloi Samiti Ndërkombëtar i Njohurive të Islamit

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: