Shkencëtari: Zoti ekziston dhe drejton gjithçka. Kam provat

Shkencëtari: Zoti ekziston dhe drejton gjithçka. Kam provat

Është i njohur për kontributin e tij intensiv, Michio Kaku, një nga shkenctarët më të njohur dhe të respektuar, është një fizikan teorik i angazhuar p

Kujtimet e bukura dhe të këqija truri i ruan në vende të ndryshme
Nuk janë as muskujt e as humori, krejt diçka tjetër i bënë meshkujt tërheqës
Kina do të lëshojë në hapësirë anijen kozmike të mallrave “Tianzhou 1”

Është i njohur për kontributin e tij intensiv, Michio Kaku, një nga shkenctarët më të njohur dhe të respektuar, është një fizikan teorik i angazhuar për vite në studimin e teorisë së stringave, për të cilat ishte i pari që themeloi një formulim preciz në lidhje me teorinë e fushës. Shkencëtari ka deklaruar se ka gjetur provën për ekzistencën e një force që ‘‘drejton gjithçka’’.

 Ky afirmim natyrisht që ka krijuar trazira në komunitetin shkencor dhe jo vetëm, por sidoqoftë fizikani duke përdorur teknikën primitive Tachyon të ‘‘semi-radios’’, ka arritur në përfundimin se ne jetojmë sipas një lloj ‘Matrix-i’’: ‘Kam arritur në konkluzionin që gjendemi në një botë të krijuar nga një inteligjencë, jo shumë e ndryshme nga videolojrat e preferuara, sigurisht më komplekse dhe e paimagjinueshme’’
‘Më besoni, gjithçka që gjer më sot e kemi quajtur rastësi, nuk do të ketë më asnjë kuptim, për mua është më se e qartë që ne drejtohemi sipas disa rregullave të krijuara dhe jo  të përcaktuara sipas mundësive universal, Zoti është një matematicient i madh’’ deklaroi fizikani teorik.
 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0