Banka Islame për Zhvillim ndihmon Senegalin me 300 milionë dollarë

Banka Islame për Zhvillim ndihmon Senegalin me 300 milionë dollarë

Në projektin e hekurudhës rajonale punojnë ndërmarrjet franceze Engile dhe Thales, ndërsa bëhet fjalë për një projekt që kap vlerën prej 718 milionë

Mbi 350 mijë euro nga blerjet online
Panairi i Hallallit në Stamboll, i vetmi me mbështetjen e OIC-së
Ulet vlera e Bitcoin-it pasi Koreja e Jugut po shqyrton ndalimin e tij

Në projektin e hekurudhës rajonale punojnë ndërmarrjet franceze Engile dhe Thales, ndërsa bëhet fjalë për një projekt që kap vlerën prej 718 milionë euro

Banka Islame për Zhvillim (IDB) do të sigurojë 300 milionë dollarë për Senegalin, ndërsa këto para do të shfrytëzohen për hekurudhën rajonale e cila kryeqytetin Dakar do ta bashkojë me aeroportin ndërkombëtar Blaise-Diagne, raporton Anadolu Agency (AA).

Në projektin e hekurudhës rajonale punojnë ndërmarrjet franceze Engile dhe Thales, ndërsa bëhet fjalë për një projekt që kap vlerën prej 718 milionë euro.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0