Një uragan drejt Amerikës /Foto/

Një uragan drejt Amerikës /Foto/

“Earl”, që po drejtohet drejt shtetit amerikano-jugor Belize dhe gadishullit Jukatan të Meksikës, është shndërruar nga një stuhi tropikale në një

Ekskluzive: Kuvendi është goditur me zollë
Reagime brutale ndaj anëtarëve të familjes serbe që u konvertuan në myslimanë
“Kundër Turqisë po përgatitet një skenar i frikshëm”
“Earl”, që po drejtohet drejt shtetit amerikano-jugor Belize dhe gadishullit Jukatan të Meksikës, është shndërruar nga një stuhi tropikale në një uragan, sipas qendrës së uraganeve në Miami, SHBA.
“Earl” është klasifikuar në uragan të shkallës së parë. Këta lloj uraganesh sjellin erëra me shpejtësi deri në 75 mph.

Stuhia pritet të godasë brigjet e Belize gjatë orëve të para të së enjtes.

map_tropinfo05_ltst_5nhato_enus_650x366

map_tropalrt05_ltst_5nhato_enus_650x366

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: