Facebook Live së shpejti edhe me reklama

Facebook Live së shpejti edhe me reklama

Nëse shikoni video të ndryshme të drejtpërdrejta në Facebook, bëhuni gati të shihni edhe reklama. Facebook është duke testuar disa video të shkurta r

Ecja është thelbësore për shëndetin
Eksperimenti i NASA-s: Në Mars mund të rriten patate
Plani i NASA-s për Marsin
Nëse shikoni video të ndryshme të drejtpërdrejta në Facebook, bëhuni gati të shihni edhe reklama.
Facebook është duke testuar disa video të shkurta reklamuese të cilat do t’i shfaq gjatë pauzave të videove ‘live’.
Ky hap nuk do të befasoj askënd që ndjek Facebook dhe produktet e ndryshme me video të kompanisë.
Reklamat me video janë fitimprurëse dhe një produkt ‘live’ pa reklama do të bënte që kompania të humb shumë të ardhura.
Se si do të punojnë këto reklama ende është e paqartë. Tani për tani, kompania do të lejojë një grup të vogël të publikuesve të fusin reklama të shkurtëra në videot e drejtpërdrejta.
 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: