Prishtinasit po i frikësohen shiut, kryeqyteti po përmbytet /Video/

Prishtinasit po i frikësohen shiut, kryeqyteti po përmbytet /Video/

Kyeqyteti kohëve të fundit po”përmbytet” vazhdimisht nga reshjet e shiut, të cilat po sjellin edhe dëme materiale. Pamjet të cilat ka arritur të

”Nuk po punohet sa duhet për parandalimin e trafikimit të qenieve njerëzore”
If you wanted to get rich, how would you do it?
“Trenat” me mallra nga Serbia që nuk ndalen

Kyeqyteti kohëve të fundit po”përmbytet” vazhdimisht nga reshjet e shiut, të cilat po sjellin edhe dëme materiale.

Pamjet të cilat ka arritur të siguroj Tribuna Channel tregojnë pamundësinë e kalimit të këmbësorëve dhe veturave që ishin një ditë më parë në Prishtinë.

Tuneli i cili një ditë pas vërshimeve doket në këtë mënyrë dje aty ishte përmbysur një autobus. Por ndër lagjet e prekura nga këto vërshime ishte edhe lagja “Pejton” në kryeqytet.

Banorët e kësaj pjese akuzojnë  qeverinë lokale dhe atë qendrore për mos rregullimin e rrjetit të kanalizimit. Sipas Bajram Sejdiut i cili është banor i kësaj lagje ky rrjet i kanalizimit është shumë i ngushtë për të pranuar kapacitetin e 185 shtëpive që janë në këtë lagje.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: